Първоначално публикувано от lordliness
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ромолене от скоростната кутия
Collapse
X
-
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
-
Лорде, нали каза, че помпата ти е протекла отзад - оправи това, пробвай и тогава му мисли - пак започваш да мислиш за филми. Ако влиза трудно на студено, а на топло си е ок, значи маслото ти не е за тези скорости - при едно такова доливане преди години от едни неграмотни момчета, жената ме призова в 6:30 сутринта да и покажа как да включи 1-ва пред блока.AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Маслото го отхвърлям като причина,то не се загрява много и е рядко и когато е студено(маслото стои в картера на кутията и се увлича нагоре от зъбните предавки,по гъсто масло ще се изкачва по добре),феродото също не ми се вярва да се загрее до температура на спирачки за да приплъзва ,в събота ще сменя помпата в сервиз и ще питам там какво мислят по въпроса,странното е че като включи веднъж включва винаги,пускам педала натискам и пак не иска ,ключа е там някъде.Защо?Другия понеделник ще ви светна какво е станало.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Ако си нямаш работа и имаш излишни парички....смени втулката и пластмасовата основа на лоста.И аз съм тръгнал натам с това ръчкане на 1 предавка,но първо ще изчакам да го изкъртя.Моята е в "сервиза на двора" и сега си изкарвам нервите на скапания лост на жената
Няма такова влудяващо нещо..sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеАко си нямаш работа и имаш излишни парички....смени втулката и пластмасовата основа на лоста.И аз съм тръгнал натам с това ръчкане на 1 предавка,но първо ще изчакам да го изкъртя.Моята е в "сервиза на двора" и сега си изкарвам нервите на скапания лост на жената
Няма такова влудяващо нещо..Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Смених шибаната горна помпа, която течеше малко,ефект няма дори май взе да включва по трудно на първа.Свободния ход на помпата е още по голям и съединителя отделя още по ниско.Просто съединителя не отделя достатъчно.Майната му.Помпата има един черен кожух,механика го е домързяло да го сложи и сега съм без него,защо е този кожух?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Не мисля ,че е от него,разглобил съм доста кутии(на алфа не съм),те могат да включват и без никакво масло,за сега ще я зарежа в това състояние,напролет мога и да го сменя.Един сценик преди няколко дена не включваше първа оказаха някакви втулки.При мен всичко е от недобро отделяне,защо иначе ще тръгва като натисна към първа при отделен съединител?Last edited by lordliness; d.m.y г., 11:28.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Този пластмасов кожух е да предпазва при евентуални течове от помпата, поне аз друго разумно значение не виждам.
Колкото до този шибан съединител съм на път да си намразя колата. И аз смених преди седмица и двете помпи и няма обезвъздушаване тая система. Сега на моменти е по твърд педала на моменти омеква. И се появи друго явление когато потеглям притриса цялата кола, все едно карам газка. Мисля си дали да не сменя и съединителя комплект, друго не виждам вече какво може да се направиAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщениеТози пластмасов кожух е да предпазва при евентуални течове от помпата, поне аз друго разумно значение не виждам.
Колкото до този шибан съединител съм на път да си намразя колата. И аз смених преди седмица и двете помпи и няма обезвъздушаване тая система. Сега на моменти е по твърд педала на моменти омеква. И се появи друго явление когато потеглям притриса цялата кола, все едно карам газка. Мисля си дали да не сменя и съединителя комплект, друго не виждам вече какво може да се направиНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
С момчетата от съседния сервиз я умувахме много и накрая се стигна дотам че да извадим маркуча дето тръгва от казанчето и в него с една спринцовка нагнетихме течност към помпата, чак тогава се оправи но сутрин когато е студена има пак някъкъв свободен ход педала може би около една трета и не отделя както трябва, после се пооправя. Явно има пак някъкъв вуздух в системата, а като развия отдолу на работния цилиндър само течност хвърля и тогава пак всичко отначало - вече няма никой на педала, пак спринцовка в маркуча и така. Някакви идеи? Мисля си да не би проблемите ми да идват от твърдия съединителAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Или имаш проблем с новата помпа, или ти се е разложил маркуча към работния цилиндър, като отвиеш изходящия холендър започва ли да тече спирачна течностAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
Comment